GIM Gennep
 

Actueel nieuws

images.jpeg


Op deze pagina vindt u het meest actuele nieuws. Het uitgangspunt is nieuws uit onze eigen djemaat. Regelmatig vindt u hier ook nieuws, dat geldt voor alle GIM-gemeenten.

Nadat het nieuws haar nieuwswaarde heeft verloren, wordt dit opgenomen in het nieuwsarchief (algemeen nieuws), of de pagina's van betreffende kerkelijke organisatie, waar het onderwerp op van toepassing is.


 

Kerkdiensten mei 2019

Beste djemaat,

De kerkdiensttijden voor mei 2019 zijn te vinden onder het kopje " Agenda mei 2019".

Enkele opmerkingen: 

  • Vrijdag 11 mei a.s. is er een herdenkingsdienst n.a.v. de komst naar Nederland en n.a.v. de 1e generatie. De dienst begint om 19:00 uur 's-avonds. Voorganger is da. M.M. Aipassa-Loppies. U allen bent van harte welkom.
  • Donderdag 16 mei a.s. is weer de maandelijkse bijeenkomst van de PIKIM-vrouwen. De bijeenkomst begint om 19:00 uur. U allen bent van harte welkom. 
  • Zondag 26 mei a.s. vindt weer de jaarlijkse Gennepse braderie plaats. Traditiegetrouw zal de commissie Dana weer gaan verkopen t.b.v. onze kerk.
  • Vocal-group "Immanuel" brengt op donderdag 30 mei a.s., Hemelvaartsdag,een loflied ten gehore. Aansluitend aan de dienst is er weer een gezellig samenzijn met broodjes en soep.
  • Koor Rehoboth brengt wekelijks een loflied ten gehore.
 

Verkoop tijdens Gennepse braderie d.d. 26 mei 2019

satesticcls.jpg


 

Geachte djemaat,

Traditiegetrouw zal de commissie Dana weer present zijn tijdens de Gennepse braderie op zondag 26 mei a.s.

De commissie zal saté en loempia's gaan verkopen. U bent van harte welkom om de stand te bezoeken. De stand is te vinden voor het voormalig advocatenkantoor "GH Advocaten", naast het benzinestation bij de Albert Heijn.

Ga niet koken, maar haal voor deze keer uw eten op bij de commissie Dana.       De opbrengst is uiteraard bestemd voor de kerk. 

De kerkenraad en gemeente willen dan ook de commissie Dana van harte succes wensen met de verkoop. 


 

 

Djadwal t/m 30 juni 2019 Classis Selatan

 


Geachte djemaat,

In onderstaand Excel-bestand, is opgenomen de djadwal (rooster) t/m 30 juni 2019.

Hierin zijn alle kerkdiensten opgenomen van de djemaats binnen de Classis Selatan.

Uiteraard zijn wijzigingen denkbaar en derhalve is de djadwal onder voorbehoud.