GIM Gennep
 

Actueel nieuws

images.jpeg


Op deze pagina vindt u het meest actuele nieuws. Het uitgangspunt is nieuws uit onze eigen djemaat. Regelmatig vindt u hier ook nieuws, dat geldt voor alle GIM-gemeenten.

Nadat het nieuws haar nieuwswaarde heeft verloren, wordt dit opgenomen in het nieuwsarchief (algemeen nieuws), of de pagina's van betreffende kerkelijke organisatie, waar het onderwerp op van toepassing is.


 

Kerkdiensten mei 2018

Beste djemaat,

De kerkdiensttijden voor mei 2018 zijn te vinden onder het kopje " Agenda mei 2018".

Enkele opmerkingen:

  • Na de dienst van zondag 6 mei a.s. is er weer een gezellig samenzijn met broodjes en soep.  
  • Donderdag 10 mei a.s., Hemelvaartsdag, is er weer een ibadah bersama met de gemeenten Hatert, Venlo en Venray. Deze vindt  plaats om 12:00 uur 's-middags in onze gemeente . Voorganger is da. M.M. Aipassa-Loppies.
  • Vrijdag 11 mei a.s. is er een herdenkingsdienst n.a.v. de komst naar Nederland en n.a.v. de 1e generatie. De dienst begint om 19:00 uur 's-avonds. U allen bent van harte welkom.
  • Zondag 13 mei a.s. vindt weer de jaarlijkse Gennepse braderie plaats. Traditiegetrouw zal de commissie Dana weer gaan verkopen t.b.v. onze kerk
  • Donderdag 17 mei a.s. is weer de maandelijkse bijeenkomst van de PIKIM-vrouwen. De bijeenkomst begint om 19:00 uur. U allen bent van harte welkom. 
  • Maandag 21 mei, 2e Pinksterdag is er weer een ibadah bersama met de gemeenten Hatert, Venlo en Venray. Deze vindt plaats om 12:00 uur           's-middags in Venray. Voorganger is da. M.M. Aipassa-Loppies.
  • Vocal-group "Immanuel" brengt op donderdag 10 mei a.s., Hemelvaartsdag,een loflied ten gehore.Koor Rehoboth brengt wekelijks een loflied ten gehore.
 

Verkoop tijdens Gennepse braderie d.d. 13 mei 2018

satesticcls.jpg


 

Geachte djemaat,

Traditiegetrouw zal de commissie Dana weer present zijn tijdens de Gennepse braderie op zondag 13 mei a.s..

De commissie zal saté en loempia's gaan verkopen. U bent van harte welkom om de stand te bezoeken. De stand is te vinden voor het voormalig advocatenkantoor "GH Advocaten", naast het benzinestation bij de Albert Heijn.

Ga niet koken, maar haal voor deze keer uw eten op bij de commissie Dana.De opbrengst is uiteraard bestemd voor de kerk. 

De kerkenraad en gemeente willen dan ook de commissie Dana van harte succes wensen met de verkoop. 


 

 

Djadwal t/m 8 juli 2018 Classis Selatan

 


Geachte djemaat,

In onderstaand Excel-bestand, is opgenomen de djadwal (rooster) t/m 8 juli 2018.

Hierin zijn alle kerkdiensten opgenomen van de djemaats binnen de Classis Selatan.

Uiteraard zijn wijzigingen denkbaar en derhalve onder voorbehoud.


 

 

 

Djadwal 2e kwartaal 2018

 

Ibadah bersama dd. 21 mei 2018 (2e pinksterdag)

2621p16se2vj4i121jb6ci1n151ikdl1.jpg


 

Geachte djemaat,

Op maandag 21 mei a.s., 2e pinksterdag zal er weer een gezamenlijke dienst zijn met de gemeenten Venlo, Hatert, Venray en Gennep.

Deze gezamenlijke dienst zal plaatsvinden om 12:00 uur ’s-middags in de gemeente Venray. Voorganger is da. A. Aipassa-Loppies.